X-løser'n online


Hjelp - WAP

X-løser'n Online kan søkes i ved hjelp av en mobiltelefon eller håndholdt enhet som støtter WAP. Dette gjøres ved å slå opp på følgende adresse: http://www.datakryss.no/wap/ med enheten. Slå opp i manualen til mobilen din om du har problemer med å få WAP til å fungere.

Første gang du bruker den, må du logge inn med email-adresse og passord. Har du ikke mottatt passord, får du dette ved å registrere deg på vår webside. Det er mulig du må scrolle nedover på skjermen for å se hele innloggingen, dette avhenger av størrelsen på din skjerm. Vær også oppmerksom på at Logg inn-knappen muligens må velges med en egen Ok-knapp på WAP. Dette vil variere fra telefon til telefon. Når du har logget inn vil innloggingsinformasjonen lagres i mobilen din for et år, slik at du slipper å gjøre dette hver gang.

Når passordet er akseptert skriver man inn søkeordet som vanlig, og velger 'Søk'. Søket vil foregå på samme ordbase som på webversjonen, og du vil få de samme løsningene om du søker over web eller WAP. Løsningsord du selv har lagt inn vil derfor også vises i WAP.

WAP-versjonen er begrenset til å vise maksimum 10 treff på dine søk, og hvert treff vil vise maksimum 25 synonymer. Dette for å begrense datamengden som sendes til din mobil.

Gå til hjelpeindeksCopyright © 1993, 2004 Datakryss, Skippergt.33, 0154 Oslo
Email: datakryss@datakryss.no